Sponsoren

Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de betrokken support van onze sponsoren.
Als commissie zijn we enorm trots op hun betrokkenheid en medewerking!
 

AB Vakwerk

Wij ontwikkelen de wereld van werk en werken. In alles wat we doen voegen we waarde toe. We combineren onze coöperatieve oorsprong met flexibiliteit en schaalbaarheid. Zo zijn we altijd dichtbij en maken onze mensen - samen met leden en klanten - het verschil. AB Vakwerk: goed voor elkaar!

 

Eetcafé 70

Welkom bij Eetcafe 70 in De Goorn! Al 12 jaar zijn wij te vinden in het hart van Koggenland. De ongedwongen sfeer, ons enthousiaste team en de heerlijkste gerechten zijn de ideale ingrediënten voor een perfect avondje uit. Kom langs om te lunchen, borrelen of om te dineren. Geniet bij ons van een 3-gangen menu voor slechts 25,- euro per persoon. Daarnaast is onze zaal (Dolleburg) de ideale locatie voor al uw feesten en partijen!
Barry en zijn team heten u van harte welkom bij Eetcafe 70 in De Goorn!

 

Loos Juweliers

Onze zaak is vanaf 1975 gevestigd in het hart van Koggenland en wij kunnen daardoor zeggen dat wij onze klanten goed kunnen adviseren. Dit gebeurt door een team van mensen, die de verschillende disciplines in het vak beheersen; zoals een horlogemaker die uw horloge met de uiterste zorg kan repareren. Onze gediplomeerde goudsmid zorgt ervoor, dat in een eigen atelier,alles naar uw wens wordt aangepast of hersteld. Uiteraard hebben wij veel kennis in huis van de verschillende sieraden en horloges van de toonaangevende merken, en zijn wij constant bezig om de nieuwste collecties voor u samen te stellen. Service, garantie en een vriendelijk gezicht zijn voor ons vanzelfsprekend. U bent welkom met uw vragen in onze eigentijdse winkel in Winkelcentrum Vijverhof te Avenhorn.

 

Het SlaapHuys

Het SlaapHuys is een actief bedrijf met een flexibele instelling en een persoonlijke benadering. Onze aanpak is anders! Service, naar de klant luisteren en een hoogwaardige kwaliteit maar wél betaalbare verhouding staan hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook trots dat dit door de consument na ruim 100 beoordelingen wordt gewaardeerd met een 9,2.
Wij zijn u graag van dienst in onze winkel aan de Wieder in De Goorn!

 

Verkeersschool Hoek Bouma

Verkeersschool Hoek Bouma is dé rijopleider in Noord-Holland, gevestigd in De Goorn. Aan particulieren geven wij de volgende theorielessen en rijlessen: Auto, Automaat, Auto-Aanhangwagen, Scooter en Motor. Ook voor spoedopleidingen bent u bij ons aan het juiste adres!
Daarnaast is Hoek Bouma de ideale partner voor al uw professionele rijopleidingen. Met ons uitgebreide wagenpark en onze zeer bekwame instructeurs bent u ons aan het juiste adres voor al uw chauffeurs-, beroeps-, en logistieke opleidingen.

 

Carwash Hoorn

Onder de naam Van Zijl Carwash Hoorn openen we in maart/april 2019 naast de McDonald’s bij de A7 een spiksplinternieuwe wasstraat. In september gaat de bouw van het in totaal drieduizend vierkante meter grote complex van start. De autowasstraat krijgt een kettingbaan van maar liefst vijftig meter. We maken gebruik van een Amerikaanse machine en kunnen straks grote aantallen auto's per uur wassen. De auto wassen wordt straks echt een beleving. In de wasstraat komt bijvoorbeeld speciale verlichting, wat voor een bijzonder kleurrijk effect zorgt. Nadat de auto gewassen is, kunnen klanten - ook overdekt - gratis de auto stofzuigen. Buiten de hal worden nog vijf wasboxen - afkomstig uit Italië - gerealiseerd. De onderneming in Purmerend is een groot succes door de service en aandacht voor hun klanten. Op deze punten willen ze zich in Hoorn ook onderscheiden. Op die locatie gaan we een stuk extra service bieden. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even een verrassing!